Mesaj gönder
Ana sayfa Haberler

hakkında şirket haberleri 2022→2023

Sertifika
Çin Qingdao Hainr Wiring Harness Co., Ltd. Sertifikalar
Çin Qingdao Hainr Wiring Harness Co., Ltd. Sertifikalar
Ben sohbet şimdi
şirket Haberler
2022→2023

hakkında en son şirket haberleri 2022→2023  0

Geçen yıla bakıldığında, tüm personelin sıkı çalışması ve ortak çabaları sayesinde, şirketin iş departmanları yılın değerlendirme göstergelerini başarıyla tamamladı, idari yönetim, hizmet departmanları da yılın çalışmasını başarıyla tamamladı. şirket bir bütün olarak tatmin edici bir performans elde etti.

 

 

 

Özet toplantıda Bay Zhuang, Yeni Yıl için genel bir plan yaptı ve gelecek yıl için görevleri hedefler, önlemler ve yöntemlerle yeniden düzenledi;Geçen yılın deneyimi, başarıları, eksiklikleri ve dersleri özetlenir, ancak aynı zamanda Yeni Yıl için planlar yapmak, güveni artırmak ve şirketin çalışmalarını yeni bir düzeye yükseltmek için.

 

 

Endüstri büyük bir değişim içinde, olağanüstü dönemin büyük gelişimi, fırsatı değerlendirmeli, odaklanmalı, her şeyi yapmalı, rekabet etme cesaretini göstermeli, aktif olarak keşfetmeli, zorlukları kabul etmeli, endüstrinin güçlüsü olmak için çabalamalıyız.Şirketin şu anda mükemmel bir ekibi var, iyi bir istihdam mekanizmasına ve yönetim sistemine sahip, inanıyorum ki herkes birleştiği sürece, ayakları yere basan, sıkı çalıştığı sürece, her yıllık hedefe ulaşmak için adım adım, daha iyi bir yarınımız olacak. !

Pub Zaman : 2023-01-03 14:09:35 >> haber listesi
İletişim bilgileri
Qingdao Hainr Wiring Harness Co., Ltd.

İlgili kişi: Mr. Jack

Tel: 18561806008

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)